Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Urlop u Ewy

Adres obiektu Konopnickiej 3 m 3, 72-420 Dziwnów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Darek z Żoną z miasta Łodzi
Dodano: 2012-08-29
Pobyt od: 2012-08-07 do 2012-08-18
 
 
   

Super jest u Pani Ewy - polecam. Przesympatyczna Właścicielka, pokoje czyste i komfortowo wyposażone. Teren ogrodzony i zapewnione miejsce parkingowe na posesji. Gorąco polecam, jest miło i rodzinnie. Na pewno wrócimy tu nie raz. Pani Ewo tak trzymać.


 
 

Marek Wittke z rodziną
Dodano: 2012-08-22
Pobyt od: 2012-08-14 do 2012-08-19
 

Gorąco Polecamy. Wspaniałe miejsce do wypoczynku dla rodzin z dziećmi i nie tylko, przesympatyczna właścicielka Pani Ewa, pokoje świetnie wyposażone i do tego pełen aneks kuchenny.


 
 

Marlena i Grzegorz Smulscy
Dodano: 2012-08-16
Pobyt od: 2012-08-09 do 2012-08-14
 
 
 

Wspaniałe wczasy, ekstra atmosfera, miejsce warte odwiedzenia, atrakcyjna cena i wysoki standard. Wszędzie blisko, bardzo polecamy wszystkim.


 
E.B.
Dodano: 2012-06-27
Pobyt od: 2012-05-29 do 2012-06-05
 

Dziekujemy za udany i mily urlop,serdecznie polecamy.Rodzinka z Niemiec.


 
g.m smulscy
Dodano: 2011-09-03
Pobyt od: 2011-08-29 do 2011-09-01
 

Kwatery pierwsza klasa,miła atmosfera,właściciele także bardzo Polecam na pewno nieraz tam przyjedziemy bo warto. Wszędzie blisko naprawdę pierwsza klasa.


 
Gosia Marek Wioletta z Wrocławia
Dodano: 2011-07-02
Pobyt od: 2011-06-04 do 2011-06-13
 

Dziękujemy za cudny urlop.Super miejsce.Polecamy wszystkim.


 
Alicja, Waldek, Przemuś, Antoś
Dodano: 2011-05-28
Pobyt od: 2011-05-15 do 2011-05-25
 

Gorąco polecamy. Doskonałe warunki do wypoczynku z dziećmi. Bardzo czysto i bezpiecznie a atmosfera fantastyczna. Pozdrawiamy.


 
Beata, Marcin, Madzia i Nikuś
Dodano: 2010-11-22
Pobyt od: 2010-07-25 do 2010-08-05
 

U Pani Ewy byliśmy już trzy razy i z pewnością wrócimy nie raz. Rodzinnie, miło, czysto, komfortowe warunki, blisko morze. Okolica doskonała na rodzinne wakacje- spokojnie, a zarazem " nie na odludziu"- polecamy w 100%.Pozdrawiamy.


 
E.B.
Dodano: 2010-06-26
 

Super jest u Pani Ewy,polecamy z reka na sercu,czysciutko cichutko i wszedzie blisko,pozdrawiamy.Rodzinka z Niemiec:)


 
Ala, Ola, Krzysztof
Dodano: 2009-07-02
 

Wszystko zgodnie z opisem, blisko do plaży oraz do rzeki. Dziwnów SUPER. Jak BOZIA da w przyszłym roku powtórka.


Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie